Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?

Yazar: Şaban Abak

Söğüt gölgesinde okunası bir kitap!
Şair Şaban Abak’ın çok okunan “Karpuz Kestim Yiyen Yok” kitabındaki yazılarının tadı damağında kalmış okuyucu, yazarın bu üslup harikası kitabını elinden düşürmeyecektir.
Abak, insana ve tabiata hayranlıkla dolu o ışıltılı bakışıyla kültürümüzün dile, müziğe, mimariye ve bütün bir hayata yansımalarını inanılmaz ince dikkatler; şaşırtıcı bağdaştırmalarla yorumluyor, böylece onları aydınlatmış ve yeniden üretmiş oluyor. Selçuklu devlet arması Çift Başlı Kartal’ın kanatları altında bir uçuşa çıkarıyor bizi. Erzurum’un “ergişi odaları”nda kıtlama çay sohbetlerine konuk oluyoruz, Mostar Köprüsü’ne oturup onunla birlikte ağlıyoruz. Urfa türküleri eşliğinde kervansaray yolculuklarına çıkıyor, her derde ortak olmanın büyük erdemiyle donanıyoruz.

Satın almak için: https://www.teklifkitap.com/taze-sogut-dalindan-duduk-nasil-yapilir

Kategoriler:

Açıklama

Kâğıt Bilgisi: Kitap Kâğıdı
Kapak Bilgisi: Karton Kapak
Baskı Tarihi: Ekim 2017
Baskı Sayısı: 1. Baskı
Çıkış Tarihi: Kasım 2017
Sayfa Sayısı: 104
Ebat (En, Boy): 12×19,5
ISBN: 978-605-82188-1-9

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir